Φωτογράφιση Βάπτισης: Tips για Γονείς & Νονούς

  Το μυστήριο της Βάπτισης είναι από τα σημαντικότερα τόσο από άποψη πνευματικού και κοινωνικού συμβολισμού, όσο και από συναισθηματικής αξίας.
Η Φωτογραφία Βάπτισης έχει πλούσια θεματολογία, τόσο από την προετοιμασία της βάπτισης, του στολισμού, την άφιξη της οικογένειας, το μυστήριο, αλλά και τον εορτασμό που ακολουθεί. Το νεοφώτιστο, τα χαμόγελα, η έντονη παιδική παρουσία και η χαρμόσυνη περίσταση χαρίζουν μια πληθώρα μικρών θησαυρών που ο φωτογράφος και ο εικονολήπτης αποτυπώνουν με μεράκι και φροντίδα.
  Ωστόσο, η τρυφερή ηλικία του μικρού πρωταγωνιστή της ημέρας, αλλά και η πορεία της τελετής και των καθηκόντων των προσώπων της, καθιστούν τη φωτογράφιση μιας βάπτισης λίγο πιο περίπλοκη. Δε χρειάζεται όμως να ανησυχείτε: στη διαδικασία αυτή, σύμμαχός σας είναι ο φωτογράφος σας και με μια μικρή προετοιμασία, όλα θα κυλήσουν ομαλά και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!
Τι σας συμβουλεύουμε για μια άρτια Φωτογράφιση Βάπτισης:
  Προετοιμασία: Οι γονείς και ο νονός, επισκεφθείτε μαζί με το φωτογράφο μας την εκκλησία που θα τελεστεί η βάπτιση. Δείτε τον εσωτερικό και τον προαύλιο χώρο και πείτε μας για τυχόν ειδικές λήψεις που επιθυμείτε. Ακόμα, ενημερωθείτε από τους ιερείς για την ίδια τη διαδικασία της βάπτισης, για να έχετε γνώση της πορείας στο χώρο και των δυνατών λήψεων.
Συνεννόηση: Συζητήστε με το φωτογράφο μας και επιλέξτε το στυλ που επιθυμείτε να έχει η αποτύπωση της βάπτισής σας. Ενημερώστε μας για τα μέλη της οικογένειάς σας για να γνωρίζουμε πού να στρέψουμε την προσοχή μας και ζητήστε τη συμβουλή μας για τις λήψεις και το ύφος φωτογραφιών και βίντεο.
  Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: Η σύγχρονη φωτογραφία βάπτισης περιλαμβάνει ξεχωριστές λήψεις και φωτογράφηση σημαντικών λεπτομερειών, όπως τα βαπτιστικά ρουχαλάκια, ο σταυρός, το λαδοσέτ, οι λαμπάδες και ο στολισμός. Καθοδηγήστε το φωτογράφο μας να αποτυπώσει κάθε σημαντική πινελιά της βάπτισης.

Το Studio Mavridis πέρα από άρτιες υπηρεσίες φωτογραφίας, σας προσφέρει πληθώρα μοναδικών επιλογών για τη βάπτιση, όπως μοναδικά προσκλητήρια, ευχολόγια και παζλ για βιβλία ευχών. Δείτε το πλήρες μενού των υπηρεσιών μας και Ζητήστε Προσφορά για το δικό σας πακέτο Βαπτισης!